Blog

Szerviz története

Az üzlet 1985 decemberében nyitott SEIKO márkaszervizként az Órások Szövetkezete égisze alatt működött. Ebben az időszakban lett ismert az üzlet, az akkori üzletvezető hobbijától.
Ő ugyanis vadász volt, és az üzlet falát díszítette a trófeáival. Volt akinek ez nem tetszett, de az tény hogy egyedi volt.

Eleinte, mint japán órák szervize működött, de a 90-es évek közepétől csak a SEIKO és a társmárkái lettek szervizelve. 1998 február 17-én, az üzlet kivásárlásra került. Azóta a J.H.P. Time B.t. működteti az üzletet. Ekkor a trófeák is lekerültek, és egyértelműen márkaszerviz jelleget öltött. A SEIKO, LORUS, PULSAR órák eladása, garanciaidőn belüli, és azon túli szervizelése a fő tevékenység.

Az üzlet 2005.-ben egy teljes felújításon esett át. A szerszámokat és gépeket is felújítottuk és modern műszerekkel szereltük fel az üzletet.
Kialakítottunk egy külön SEIKO múzeum vitrint, ahol a régi SEIKO órák némely mérföldköve megtalálható, a teljesség igénye nélkül.

Újabb fejújításon esett túl üzletünk 2015-ben , ahol a SEIKO butik és a SEIKO szervíz külön cég működtetésében folytatja munkáját. A seikoszervíz továbbra is a JHP TIME Bt. irányítása alatt,míg a butik a Seiko Magyarország TMC Kft üzemeltetésében folyatatódik.

A budapesti Szent István Bazilikával szemben elhelyezkedő Seikoszerviz és butik több szempontból is igazi különlegesség a márka kedvelői számára.A világ nagyvárosai melett ugyanis Közép-Európában egyedül Nálunk mutatkozik be a Seiko ilyen magas – nemzetközi szabványok által szabályozott – minőségben. A modern formatervezésben a letisztult stílusban és japánból is származó építőanyagokban mutatkozik meg.

Üdvözlettel SEIKO Szervíz!

Rólunk írták a SEIKO magazinban: 34-35. oldalon

A magazin teljes tartalmához klikkeljen ide

WordPress.com Weboldal. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑